Alaturi de Fotbal Club Viitorul si Academia Hagi au fost implicati mai multi parteneri, care au crezut in proiect.

Alaturi de ei am investit in programe de educare si promovare a fotbalului ca un mod de viata sanatos, benefic pentru dezvoltarea copiilor.

Parteneri tip unu

Pepsi

PepsiCo oferă cel mai extins portofoliu mondial de produse alimentare şi mărci de băuturi, incluzând 19 linii de produse diferite care generează fiecare mai mult de 1 miliard de dolari în vânzări anuale. Afacerile noastre principale – Quaker, Tropicana, Gatorade, Frito-Lay şi Pepsi Cola – produc sute de alte alimente savuroase şi sănătoase care deţin nume respectate în industria alimentară mondială. Lucrând pentru o companie cu venituri de aproximativ 60 de miliarde de dolari, angajaţii PepsiCo sunt uniţi prin angajamentul nostru unic de a menţine o creştere durabilă investind într-un viitor sănătos pentru oameni şi planetă, ceea ce reprezintă un viitor de succes şi pentru companie.
Pepsi Cola este un produs reprezentativ pentru toate mărcile Pepsi. Răcorind lumea de peste 100 de ani, Pepsi Cola este marca îndrăzneaţă şi optimistă pentru spiritele tinere. Inspiră tinerii din toate colţurile lumii să profite din plin de viaţă şi să fie conştienţi de pasiunea şi impactul pozitiv pe care le pot insufla lumii.Datorită dozei de cola, a gustului şi a acidului irezistibile, Pepsi Cola potoleşte setea oricui.
 

Nike

Nike este o companie si un brand inovator, special. Compania a fost fondata in anul 1962 de catre Bill Bowerman si Phil Knight sub numele initial de Blue Ribbon Sports si a fost unul dintre primele companii care au realizat incaltaminte speciala pentru atleti. In anul 1972 numele Nike a fost adoptat dupa zeita inaripata a victoriei, conform mitologiei grecesti, iar sigla marcii Nike numita “swoosh” reprezinta chiar aripa zeitei.

Compania Nike a ramas fidela misiunii pe care si-a asumat-o inca de la inceput, de a aduce inspiratie si inovatie fiecarui atlet.  Echipamentele sportive sunt realizate impreuna cu atletii si inglobeaza cele mai noi tehnologii dezvoltate in laboratoarele de cercetare Nike.

Colectiile create de Nike pot fi purtate si de cei care nu fac neaparat sport de performanta, dar care isi doresc un produs de incaltaminte sau imbracaminte “casual” stilat, performant si comod. Toate colectiile Nike se bucura de o apreciere internationala atat in randul sportivilor de performanta celebri cat si in randul celor pentru care stilul Nike a intrat in viata lor de zi cu zi.

Pentru informatii legate de produsele pentru alergare vizitati pagina noastra de facebook (facebook.com/nikerunningromania)

Pentru informatii legate de produsele pentru fotbal vizitati pagina noastra de facebook (facebook.com/nikefootballromania)

www.ffgroup.ro

BRD Group Societe Generale

Iubim sportul pentru că ne oferă o călătorie pasionantă, cu momente frumoase, momente mai grele, cu eroi care câştigă, îşi atrag fani sau dimpotrivă se luptă cu momente dificile. Iubim sportul pentru că ne învaţă zi de zi cum să o luăm de la capăt când sunt momente dificile, cum să lucrăm în echipă, cum să savurăm victoriile.

Fie că este vorba de tenis sau de handbal, de sportivi confirmaţi sau de tinere talente, BRD îşi reafirmă implicarea în promovarea sportului în România.

Finanţăm sportul, eveniementele sportive care celebrează performanţa, dar ne plac în egală măsură poveştile din sport şi programele care ne preocupă să facă şi educaţie sportivă.

Plecând de la premisa că audienţa sportului aduce mai mulţi oameni pe teren, am dezvoltat noi platforme de conţinut care susţin un nou jurnalism sportiv, educat, narativ, orientat mai mult către a explica decât către simpla transmitere a unor rezultate şi comentarii la cald. BRD Tennis Insider şi BRD Handball Insider au construit pas cu pas în jurul lor comunităţi de oameni pasionaţi de sport, care nu doar privesc de departe, ci se implică şi discută despre prezentul şi viitorul sporturilor lor preferate.  

Parteneri tip doi

Man

Despre MHS Holding

Există trei mari grupuri, care realizează împreună o cifră de afaceri anuală de 312 milioane euro şi oferă locuri de muncă pentru 1000 de persoane:

Automobile Bavaria Group România deţine 11 dealeri BMW şi o unitate de service Rolls-Royce. Constituie cea mai mare reţea de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Sud-Est, care asigură locuri de muncă pentru 432 de angajaţi şi are o cifră anuală de afaceri de 94 milioane euro.

MHS Truck & Bus Group România este importatorul general MAN în România. Deţine opt centre proprii de competenţă pentru vehicule comerciale MAN. Este cel mai mare şi mai performant importator MAN din Europa Centrală şi de Sud-Est. Asigură locuri de muncă pentru 355 de angajaţi şi are o cifră anuală de afaceri de 104 milioane euro.

Schmidt Gruppe Deutschland deţine opt dealeri BMW şi un dealer Rolls-Royce în sudul Germaniei. Asigură locuri de muncă pentru 188 de angajaţi şi are o cifră anuală de afaceri de 109 milioane Euro.

Selgros Cach&Carry

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanți actori din comerțul românesc și deține 21 de magazine în România. Selgros se află printre liderii comerțului românesc pentru că își îndeplinește cu seriozitate misiunea de a oferi, zilnic, o gamă variată de produse, garanția prospețimii și a profesionalismului, la prețul corect. 
Obiectivul nostru este de a servi calitate și prospețime profesioniștilor și pasionaților de bunătățuri. Cu mii de parteneri, sute de mii de clienți și comunități puternice acolo unde suntem prezenți, scrutăm viitorul pentru a fi mereu utili și de încredere.
În 2011, Selgros a intrat în portofoliul Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare reţea B2B şi food service din Europa, cu operaţiuni în șapte țări europene (Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia). Preluarea rețelei de către Transgourmet confirmă atenția crescândă pe care Selgros o acordă pieței gastro și evidențiază calitățile definitorii ale companiei: puterea succesului, energia excelenței și pasiunea ca bază a oricărei acțiuni.
 

Hotel Iaki

Asezat in centrul statiunii, la numai 20m de plaja, fostul Hotel Bucuresti a fost cumparat in anul 1999 de catre marele fotbalist roman Gheorghe Hagi. Dupa un amplu proces de renovare si transformare, hotelul a fost ridicat la standarde inalte. Doi ani mai tarziu, la 4 Iulie 2001, un nou hotel de 4 stele s-a adaugat pe harta Mamaiei - Hotelul IAKI.

Pozitia privilegiata a hotelului, deschiderea spre mare sau spre lac, nisipul auriu mangaiat atat ziua, cat si noaptea de briza marii, apa cristalina a Marii Negre atmosfera relaxanta si exclusivista sunt doar cateva dintre elementele ce transforma Hotelul IAKI intr-o locatie speciala intre hotelurile din Mamaia.

Herbalife

Herbalife Ltd. (abreviere: HLF) este o companie internaţională din domeniul nutriţiei şi al vânzărilor directe. Produsele noastre includ shake-uri şi gustări proteice; suplimente nutriţionale pentru fitness şi energie; produse pentru îngrijire personală.

Herbalife se mândreşte cu statutul de sponsor oficial în domeniul nutriţiei pentru mai mult de 250 de atleţi, echipe si evenimente sportive de talie mondială printre care Cristiano Ronaldo, LA Galaxy și Triatlonul de la Los Angeles. Herbalife este sponsorul global in nutriție al unor sportivi de top care promovează în permanență importanța unui stil de viață activ și sănătos.
 

Herbalife se concentrează să creeze parteneriate cu echipe și atleți care consumă produsele noastre pentru a atinge cele mai înalte performanțe sportive! În anul 2014, Herbalife România are onoarea de a anunța primii doi sportivi români sponsorizați: Anca Bucur, dublă campioană a concursului Miss Fitness Universe în 2011 și 2013 și Ciprian Bălănescu, multiplu campion național de Duatlon și Triatlon olimpic.