Debutul de an a adus deja zece telegrame de convocare la loturile naționale pentru jucătorii Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi".
Selecționerul lotului național Under 17 al României (născuți după 1 ianuarie 2001), Sorin Colceag, i-a convocat pe Alexandru Șerban, Alex Georgescu, Antonio Vlad, Alexandru Negrean și Bogdan Călin pentru un stagiu de pregătire înaintea confruntărilor de la Turul de Elită al Campionatului European. Din 7 ianuarie, România U17 se pregătește la Buftea, urmând ca finalitatea acestui stagiu de pregătire să fie două meciuri test, în deplasare, contra echipei similare a Turciei. Cele două partide vor avea loc pe 16 și 18 ianuarie. România U17 s-a calificat la Turul de Elită al Campionatului European, unde va întâlni formațiile similare ale Israelului, Ungariei și Sloveniei (martie 2018) pentru calificarea la turneul final EURO 2018 (Anglia, 4-10 mai).
Alte cinci convocări au venit pentru lotul național Under 16 (născuți după 1 ianuarie 2002). Darius Grosu, Daniel Bîrzu, Constantin Grameni, Alexi Pitu și Louis Munteanu au fost convocați de selecționerul Daniel Mogoșanu pentru un stagiu de pregătire în Cipru, în perioada 31 ianuarie - 10 februarie. În acest interval România U16 va disputa două meciuri de verificare contra naționalei Ciprului U16. România U16 se va duela, în preliminariile care vor începe în toamna anului 2018, cu Lituania, Ungaria și Serbia. Meciurile se vor juca pe 30 septembrie, 3 și 6 octombrie.