Luni sunt programate cele două manșe tur ale semifinalelor Ligii Elitelor U19 și U17.
FC Viitorul este singurul club din țară care a pătruns cu ambele echipe (U19 și U17) în penultimul act al întrecerilor interne.
FC Viitorul U17, echipă antrenată de Constantin Fălină și Ionuț Mihu, a câștigat la pas Seria Est a Ligii Elitelor U17 (14p distanță de FCSB și 20p avans de Dinamo și Rapid) și va întâlni în semifinale pe AFK Csikszereda Miercurea Ciuc (locul 2 în Seria Vest). Prima manșă este programată luni (13 mai), în Complexul Academiei Hagi, de la ora 10.00. Returul se va disputa la Miercurea Ciuc, pe 19 mai. În cealaltă semifinală se întâlnesc FCSB și LPS Banatul Timișoara.
FC Viitorul U19, pregătită de Cristian Cămui și Vasile Mănăilă, s-a calificat în semifinale după ce a încheiat pe locul secund Seria Est a Ligii Elitelor U19 (la egalitate de puncte cu Dinamo București). Constănțenii vor susține turul semifinalelor pe teren propriu contra Universității Craiova (locul 1 în Seria Vest). Meciul este programat luni (13 mai), de la ora 12.00, pe terenul Central din Complexul Academiei Hagi. În cealaltă semifinală se întâlnesc Universitatea Cluj și Dinamo București.