FOTBAL CLUB VIITORUL SA aduce la cunoştinţă mai multe informaţii importante susţinătorilor şi spectatorilor care doresc să îşi achiziţioneze un abonament promoțional în stadionul “CENTRAL” din Complexul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi situat în localitatea Ovidiu, Jud. Constanţa, pentru a viziona meciurile oficiale de fotbal din cadrul Campionatului National de Fotbal LIGA I – Play-Off (cinci meciuri organizate pe teren propriu), sezon 2018/2019 + semifinala Cupei României de pe teren propriu.
 
Astfel, FC VIITORUL SA va organiza și disputa pe teren propriu meciurile oficiale cu următoarele cluburi, în ordine:
- CFR CLUJ
- CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
- FCSB
- semifinala Cupei României cu CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
- SEPSI SF. GHEORGHE
- ASTRA GIURGIU

 
1. Abonamentele promoționale pentru acces în stadion la meciurile oficiale din se vor putea achiziţiona la preţurile de 150 lei - Tribuna I, 125 lei - Tribuna a II-a, 50 lei - Peluza I și Peluza a II-a.
Reamintim publicului spectator că prețurile biletelor de acces în tribunele stadionului “CENTRAL” la meciurile oficiale din cadrul Play-Off-ului, sezonul 2018/2019, se vor putea achiziționa la prețurile de Tribuna I = 100 lei/bilet , Tribuna a II-a = 80 lei/bilet , Peluza I + Peluza a II-a  =  20 lei/bilet.
Numărul maxim de bilete care vor fi achiziţionate de către o persoană, conform Legii 04/2008 și Legii 10/2012, va fi de 4 bilete/persoană.
Persoana de contact din partea FC VIITORUL SA pentru informații cu privire la achiziționarea abonamentelor promoționale este dl. Decebal Curumi, tel. 0733.735.021, în intervalul orar 10.00-16.00.
Atât abonamentele promoționale cât și biletele de acces se pot procura prin reţeaua EVENTIM: online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere: ORANGE, DIVERTA, GERMANOS, OMV, CARREFOUR, CĂRTUREŞTI şi HUMANITAS.
Începând cu ziua de JOI, 7 martie 2019, ora 10.00, atât online, cât și în magazinele enumerate mai sus, se vor putea achiziţiona abonamente promoționale de acces în stadionul “CENTRAL” pentru vizionarea meciurilor oficiale din Play-Off cu echipele menționate mai sus + semifinala Cupei României. Online, pe site-ul Eventim.ro și www.fcviitorul.ro, spectatorii vor putea achiziționa și bilete electronice prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători și vor fi validate prin scanare la intrare.
 
2. De asemenea, reamintim posesorilor de abonamente tip card  eliberate de către club la startul sezonului competițional 2018/2019 că abonamentele de acces în tribunele stadionului “CENTRAL” sunt valabile până la încheierea sezonului competițional din Liga I Betano 2018/2019 (inclusiv Play-Off).
Posesorii de abonamente pot folosi cardul de acces în sectorul de tribună pentru care a fost achiziţionat în scop personal, acesta fiind interzis a fi distribuit sau împrumutat altei persoane pentru acces. Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator.
De asemenea, posesorii abonamentelor îşi vor respecta locul şi rândul din sectorul de tribună inserate pe acestea la achiziţionare.
Rugăm respectuos spectatorii care vor fi prezenţi în sectoarele de tribune ale stadionului “CENTRAL” pentru vizionarea meciului să respecte locul, rândul şi sectorul din tribună inserat pe biletul de acces achiziţionat. Spectatorii care îşi părăsesc locurile în pauza meciului trebuie să păstreze documentele de acces pentru control şi să revină în incinta stadionului pe aceeaşi poartă de acces şi pe aceleaşi locuri inserate pe documentele respective.
Este interzis ocuparea de către spectatori a altui loc pe scaun în tribunele stadionului “CENTRAL” decât cel inserat pe documentul de acces achiziţionat.